Cu angajații în grevă, pentru că nu și-au primit salariile la timp, operatorul de salubritate Brai-cata s-a ales și cu sancțiuni din partea Poliției Locale.

 

”- S.C.BRAI-CATA.S.R.L. din București, Sector 6 – sancționată  contravențional cu amendă în valoare de 1500 lei – pentru neluarea măsurilor de întreținere a curățeniei străzilor în timpul zilei, a operațiunii de măturat stradal, a spațiilor verzi, necolectarea deșeurilor din coșurile de gunoi stradale în scopul păstrării unui aspect salubru al domeniului public;

– S.C.BRAI-CATA.S.R.L. din București, Sector 6 – sancționată  contravențional cu amendă în valoare de 2500 lei – pentru faptul că operatorul de salubritate nu a colectat deșeurile municipale de pe domeniul public și de pe străzile pe care le are în administrare și nu a curățat spațiul destinat depozitării recipientelor de colectare precum și pe cel ce aparține domeniului public al Municipiului Brăila;

– S.C.BRAI-CATA.S.R.L. din București, Sector 6 – sancționată  contravențional cu amendă în valoare de 2500 lei – pentru faptul că operatorul de salubritate nu a colectat deșeurile municipale de pe domeniul public și de pe străzile pe care le are în administrare și nu a curățat spațiul destinat depozitării recipientelor de colectare precum și pe cel ce aparține domeniului public al Municipiului Brăila;”, se arată în informarea trimisă de Poliția Locală.

O altă societate care a fost somată este S.C.MIDANNE INVEST GRUP.S.R.L, care se ocupă de realizarea obiectivului ”Bazin de înot olimpic” și care a depozitat repetat deșeuri din perimetrul zonei verzi din vecinătatea barăcii și a sălii Polivalente.

Articolul precedentMajoritatea din CJ Brăila rămâne neschimbată
Articolul următor”Femeia la 30 de ani” – lansare de carte