Brăila a fost vizitată ieri de o delegație de chinezi din provincia Henan. Cei șapte delegați s-au aflat în Brăila ca urmare a relației de prietenie și colaborare dintre provincia Henan și Consiliul Județean Brăila.

Protocolul de intenție realizat între cele două părți cuprinde modalitatea de cooperare și parteneriat, promovarea și dezvoltarea relațiilor dintre cele unități administrativ-teritoriale și asigurarea de schimburi și cooperare în domeniile economic, comercial, științific, tehnologic, cultural, medical și sportiv.

Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac a prezentat delegației oportunitățile de investiții în județul Brăila și le-a explicat ca terenurile din proprietatea Consiliului Județean situate între Brăila și Galați, mai ales în perspectiva construirii podului peste Dunăre, își așteaptă investitorii.

După discuțiile oficiale, președintele CJ Brăila împreună cu primarul municipiului, Marian Dragomir, la fabrica “Glorious Lighting”, acolo unde investitori chinezi au dezvoltat cu 17 milioane de euro, o fabrica de corpuri de iluminat.

Articolul precedentAu fost trași la sorți președinții și locțiitorii secțiilor de votare
Articolul următorÎn ce condiții se poate schimba președintele Consiliului Județean? Liberalii mizează și pe votul PSD-iștilor!