Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești efectuează cercetări în privinţa unui bărbat din județul Brăila care conducea un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea acest drept.

Marți, 3 martie 2020, în jurul orei 15.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe DJ 242, în localitatea de frontieră Viile, din județul Galați, un ansamblu rutier format dintr-un autovehicul marca Audi și o remorcă, condus de un cetățean român, în vârstă de 39 de ani, cu domiciliul pe raza județului Brăila.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul care conducea ansamblul rutier respectiv este posesorul unui permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte acesta.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Articolul precedentConsultare publică pe site-ul AFIR pentru finanțarea tinerilor fermieri prin PNDR 2020
Articolul următorCercetat sub control judiciar pentru că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră din comuna brăileană Tufești