Brăilean fără permis de conducere, depistat conducând un ansamblu rutier neînmatriculat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic conducând un ansamblu rutier format dintr-un tractor și o remorcă ce nu aveau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare sau înregistrare, și fără a deține permis de conducere.

La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au oprit pentru control, pe DJ212, între localitățile Tufești și Gropeni din județul Brăila, un ansamblu rutier condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani. Ansamblul de vehicule era format dintr-un tractor și o remorcă ce nu aveau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare sau înregistrare.

Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule. Totodată, polițiștii de frontieră brăileni au constatat că tractorul și remorca atașată nu sunt înregistrate sau înmatriculate.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.