Brăileanca Georgia Crăciun a câștigat turneul ITF de la București
Brăileanca Georgia Crăciun a câștigat turneul ITF de la București

Brăileanca Georgia Andreea Crăciun a câştigat, duminică, turneul ITF de la Bucureşti, organizat de Ilie Năstase Tennis Academy – Tennis Performance Club şi dotat cu premii totale de 15.000 de dolari. Sportiva din Brăila și-a făcut un frumos cadou chiar în ziua în care a împlinit 20 de ani. 

Georgia Crăciun a învins-o în finală pe germanca Laura Schaeder, cu 7-5, 6-2.
Jucătoarea din Brăila, principala favorită a turneului, a obţinut victoria după exact o oră şi jumătate, în faţa unei adversare de 26 de ani, deşi a comis nu mai puţin de 9 duble greşeli.

Brăileanca a trecut în primul tur de românca Ștefania Cadar, cu scorul de 6-2, 6-0. În turul al doilea ea a învins-o pe Barbora Miklova din Cehia, în două seturi, 6-3 7-6 (2). În turul următor a trecut de rusoaica Maria Shusharina cu scorul de 6-1,6-2. În semifinală a câștigat cu 6-1,6-0 meciul cu o altă jucătoare din Rusia, Valeryia Urzhumova.

Pentru Georgia Crăciun este al doilea titlu ITF din acest an, după cel cucerit săptămâna trecută la Stuttgart-Vaihingen.

Articolul precedentAdrian Gheorghe conduce detașat după primele două etape ale campionatului de dirt track desfășurate la Brăila
Articolul următorLocatarii unui bloc din Brăila terorizați de un locatar care a distrus casa scării cu o macetă