Săptămâna trecută, la la Vrbas, în Serbia, a avut loc un turneu internațional de box pentru juniori, la care din delegația româniei a făcut parte și pugilistul brăilean Eduard Mușat, pregătit la CSM Brăila de George Perțea și Marian Pița. La competiția din Serbia au participat sportivi din 14 țări, între care Kazahstan, SUA, Bulgaria, Polonia sau Letonia.

Eduard Mușat a fost singurul pugilist român care a avut de boxat în patru meciuri, la categoria 70 kg, ceilalți reprezentanți ai țării noastre având câte 3 meciuri. În primul meci, Mușat l-a învins la puncte, decizie 5-0, pe Lazar Borovan (Bosnia). În al doilea tur, Eduard Mușat l-a învins la puncte pe Marko Pizurica (Serbia) și a luptat pentru accederea în finală cu Christos Vasiliou din Cipru, pe care l-a învins la puncte. În finala categoriei 70 kg brăileanul a fost învins de Victor Litvinov, din Kazahstan.

Angelo Teodosescu, de la Pandurii Tg. Jiu, a reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului turneului internațional de la Vrbas. În finală a trecut de reprezentantul gazdelor Masan Nikcevic. Mușat Eduard și Alexandru Gândac au obținut medalii de argint, iar Irofte Daniel și Ionuț Roman au câștigat medalii de bronz. 

 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentEveniment- Prețul cuvintelor
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Andrei Tinu, fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu: „Sunt multe necunoscute în cazul morții tatălui meu. Nu se vrea aflarea adevărului”