Mai multe femei din cartierul Pisc – Brăilița au blocat utilajele cu care societatea dorea să decoperteze străzile. Brăilencele le-au atras atenția muncitorilor că nu vor putea să intre pe străzile pe care locuiesc, până nu le asfaltează pe cele care sunt deja decopertate.

În prezent, în Brăila sunt aproximativ 20 de șantiere în lucru, iar administrația locală speră să le finalizeze pe toate până în 2020, la alegerile locale. Cu toate că primarul Marian Dragomir(PSD) speră ca prin aceste lucrări să mai câștige un mandat, cetățenii s-au săturat de praf, drumuri proaste și autoturisme avariate.

 

 

Oamenii aveau perfectă dreptate. Am solicitat constructrului să țină cont de solicitarea dânșilor. Acesta a fost obligat să țină cont. Constructorul dorea să intervină din dorința de a asigura un front mai mare, pentru a avansa într-un ritm rapid lucrările, dar trebuie să asiguri și accesul pe alte străzi, pentru a se putea fluidiza traficul pe un anumit sens(…)

Lor li s-a dat un grafic. Graficul este respectat în ceea ce privește străzile pe care au intrat, dar repet, au vrut să lucreze mai repede și să intervină pe mai multe străzi”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Facem precizarea că muncitorii blocați de brăilence au chemat jandarmii în ajutor, însă fără niciun rezultat. Direcția Tehnică din cadrul Primăriei le-a dat dreptate doamnelor care protestau și au sistat lucrările până asfaltarea străzilor adiacente.

Articolul precedentPreședintele CJ Brăila îi trage de urechi pe parlamentarii PSD: ”Ei se ocupă de agricultură”
Articolul următorAccident grav într-o stație de autobuz din Brăila