Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au oprit vineri, 11 decembrie a.c., pentru control, pe autostrada A2, la km 164, un autocar ce efectua o cursă pe ruta Turcia – România, la volanul căruia se afla cetăţeanul român M.I..

În urma controlului au descoperit în partea din spate a autocarului, mai multe colete ambalate în pungi de plastic, în care se aflau 168 flacoane parfum și 177 articole vestimentare, susceptibile a fi contrafăcute, dar și 119 grame bijuterii din metal galben, susceptibile a fi din aur, fără a avea documente de proveniență sau autorizație de a efectua operațiuni cu metale prețioase.

Posesorii bunurilor sunt şase cetățeni români, cu vârste cuprinse între 34 și 64 de ani, domiciliați pe raza județelor Galați, Brăila, Ialomița și Călărași, care nu dețineau documente justificative pentru acestea. Persoanele şi autovehiculul au fost conduse la sediul sectorului pentru efectuarea controlului amănunţit. Aceștia au declarat că au achiziţionat bunurile din Turcia, cu scopul de a le face cadou.

Bunurile, în valoare de aproximativ 83.400 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări.

Imagine

Articolul precedentBEC a respins toate cererile de renumărare a voturilor și de anulare a alegerilor formulate de PMP
Articolul următor6.333 de cazuri noi de infectare cu SARS-COV-2, în ultimele 24 de ore! 148 de decese au fost raportate