Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila organizează, vineri, 19 octombrie 2018, “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți“. Evenimentul va fi organizat și anul acesta la Facultatea de Inginerie și Agronomie Brăila, situată pe Calea Călărașilor nr. 29, începând cu ora 9.00.

La acest eveniment sunt așteptați să participe angajatori cu locuri de muncă vacante și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Acţiunea “Bursa locurilor de muncă” este o măsura activă de combatere a șomajului destinată corelării cererii și ofertei de forţă de muncă organizată.

Astfel, angajatorii care doresc să participe la această acțiune au posibilitatea de a-și prezenta oferta de locuri de muncă într-un cadru organizat, unde vor intra în contact direct cu persoanele care solicită un loc de muncă.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila solicită angajatorilor interesaţi să comunice, în scris, oferta de locuri de muncă, completând formularul “Situația locurilor de muncă vacante“, anexa nr.1 A la ”Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă”, reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificările şi completările ulterioare, până în data de 12 octombrie 2018.

Pentru transmiterea ofertei de loc de muncă şi relaţii suplimentare, persoanele interesate se vor adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila, cu sediul în municipiul Brăila, B-dul Dorobanţilor, nr. 603-605 sau la tel/fax 0239/611386, fax 0239/611519,  e-mail: [email protected].

Angajatorii care îşi au sediul în raza localităţilor Făurei şi Însurăţei pot contacta Punctul de Lucru Făurei cu sediul în oraşul Făurei, str. Republicii, nr.36, tel./fax 0239/661749, respectiv Punctul de Lucru Însurăţei cu sediul în oraşul Însurăţei, Şos. Brăilei, nr.18, tel. 0239/660574.

Articolul precedent„ROMÂNIA E ACASĂ” – expoziție foto-documentară la Casa Memorială „Panait Istrati”
Articolul următorA doua reținere în cazul celor doi baschetbaliști, înjunghiați în Brăila!