Miercuri, 16 decembrie a.c., în jurul orei 20:00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la un imobil de pe raza orașului Ianca avea loc un eveniment privat la care participau mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că proprietarul imobilului, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a organizat o petrecere cu ocazia aniversării zilei de naștere, la care participau alte nouă persoane.

Cu această ocazie, au fost aplicate zece sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 17.500 lei conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Totodată, au fost luate măsuri de intrare în legalitate, desfășurarea evenimentului fiind întreruptă.

”Reamintim cetățenilor faptul că este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive, aniversări etc.), atât în spațiile deschise, cât și în spațiile închise!

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea virusului SARS-COV-2!” precizează reprezentanții IPJ Brăila.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentAdeverință pentru toți românii care se vaccinează împotriva COVID-19
Articolul următorJudețul Brăila continuă să se mențină la o rată de incidență a cazurilor de peste 3 la mie