În perioada 25.02 – 03.03.2020 polițiștii locali brăileni au depistat şi sancţionat, conform H.C.L.M. Brăila nr.5/2003, 4 căruţaşi, cu amenzi în valoare de 4.000 lei. Aceștia au fost surprinși transportând moloz şi gunoi de orice natură pe străzile municipiului Brăila.

D.L., în vârstă de 21 ani, din Brăila (fără domiciliu) a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 lei, fiind depistat pe terenul viran din capătul străzii Arad, descărcând dintr-un atelaj hipo resturi vegetale, pe domeniul public, în loc neautorizat.

De asemenea, V. Fl.-L., în vârstă de 38 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 lei, fiind depistat pe terenul viran de lângă Parcul din cartierul A.N.L. Lacu Dulce, descărcând dintr-un atelaj hipo moloz, pe domeniul public, în loc neautorizat.

B. F., în vârstă de 32 ani, din Brăila, a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 lei, fiind depistat pe terenul viran situat în capătul străzii Ștefan Mihăilescu Brăila descărcând dintr-un atelaj hipo gunoi menajer, pe domeniul public, în loc neautorizat. 

Articolul precedentFlagrant delict și percheziții la Iași, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc
Articolul următorHoria Mihălcescu, consilierul lui Dragnea, samsar de jurnaliști