Cauți loc de muncă în străinătate? Vino la târgul de joburi DB WORK organizat la Galați pe 10-15 ianuarie

Ești din județele Galați sau Brăila și cauți job în Olanda, Belgia sau Germania? Vrei să lucrezi în străinătate la un angajator sigur, care să-ți asigure contract de muncă legal? Vino la târgul de joburi DB Work pe 10 – 15 Ianuarie 2020, la sediul Den Breejen din Galați, str. Pescari, nr. 13!

Târgul de locuri de muncă DB WORK este un eveniment de recrutare, destinat persoanelor care sunt în căutare de locuri de muncă în străinătate. Peste 300 de posturi vor fi disponibile în Olanda, Belgia și Germania, în domenii de activitate multiple și va oferi posibilitatea celor interesați de a aplica la noi oportunități de muncă în străinătate, de a pune întrebări și de a afla cât mai multe detalii despre posturile disponibile, dar și beneficiile asigurate.

NU UITA! Te așteptăm de pe 10 Ianuarie până pe 15 Ianuarie (orele: 10.00 – 16.00), la sediul Den Breejen din Galați, str. Pescari, nr. 13! vis – a – vis de poarta nr. 1 a șantierului naval din Galați.

Angajare cu plecare imediată în Olanda în domeniile:

  • Naval: Sudori, Lăcătuși, Vopsitori, Fitteri, Tubulatori, Polizatori, Mecanici, Electricieni, Personal curățenie navală, Operatori CNC, necalificați etc.
  • Industrial: Fierari, Dulgheri, Instalatori, Electricieni, Demolatori
  • Logistic: Operatori depozit, Stivuitoriști
  • Construcții: Zidari, Zugravi, Izolatori, Lucrători acoperișuri, Instalatori

Cum te înscrii la târgul de joburi DB Work?

Completează formular de aici: https://bit.ly/2tu1gUr și aplică pentru un loc de muncă în Olanda, Belgia și Germania. După ce completezi formularul, vei fi contactat de către recrutorii DB WORK cu care vei susține un pre-interviu telefonic și vei face programarea pentru interviul din cadrul TĂRGULUI DE JOBURI din 10-15 Ianuarie. La târg, în funcție de experiența profesională vei primi lista ofertelor de angajare potrivite pentru tine și vei fi informat despre cât de repede poți începe noul job în țară sau străinătate.

Află ce beneficii poți obține dacă te vei angaja în Olanda prin DB WORK

Indiferent pentru ce post vei opta, DB Work asigură tuturor angajaților următoarele:

  • Consultanță în găsirea jobului potrivit;
  • Contract de muncă pe termen lung, ce respectă legislația olandeză;
  • Transportul internațional, din România în Olanda. Acesta se poate realiza atât cu autocarul companiei, cât și cu avionul;
  • Cazare și utilități. DB WORK se va ocupa de toate aspectele legate de găsirea cazării, asigurarea utilităților etc. Casele sunt complet echipate, iar firma asigură inclusiv lenjeria de pat; Veți locui la comun cu alți colegi de muncă, însă nu mai mult de 2 persoane în cameră.
  • Mașină de serviciu pentru transportul de la și la locul de muncă.

De ce să alegi DB WORK?

La DB Work întelegem industriile în care lucrăm mai bine decât orice altă companie de recrutare forță de muncă. Grupul de companii din care facem parte, Den Breejen Group, are peste 65 de ani de experiență în contractarea și plasarea de personal în întreaga lume.

Angajații noștri beneficiază de o gamă largă de servicii aferente serviciilor de recrutare și plasare. În România, DB Work se ocupă de pregătirea dosarului necesar plecării, iar în Olanda punem la dispoziția angajaților noștri toate facilitățile necesare: de la transport și cazare, la îndrumare și suport, inclusiv ajutor pentru adaptarea la noua țară.

Vrei să afli detalii despre procesul de recrutare de la DB Work?

Doar pentru a-ți dovedi că totul se întâmplă cu o transparență totală, vloggerul nostru de serviciu, Camelia Piciu a mers personal în Olanda pentru a realiza un material video despre întreg procesul de recrutare de la DB WORK. Vezi și tu interviul accesând link-ul următor:

https://www.youtube.com/watch?v=hZGBv3dyscc

Curios ce spun angajații DB Work despre munca în Olanda?

Nu doar ce spun, dar și ce cred ei despre o zi obișnuită de muncă din Olanda poți vedea dacă accesezi videoclipul de mai jos. Vlogger-ul nostru, Camelia Piciu a stat foarte aproape de angajații DB WORK într-o zi obișnuită de muncă pentru ca tu să poți avea o idee clară despre ceea ce se întâmplă la viitorul tău loc de muncă: https://www.youtube.com/watch?v=67mm_ocYPkg

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.