Ce amenzi a mai aplicat Poliția Locală

În perioada 4 -11 septembrie 2018, polițiștii locali au depistat şi sancţionat 4 persoane cu amenzi în valoare de 1.250 lei pentru nerespectarea curățeniei pe domeniul public.

Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate şi sancţionate contravenţional 3 persoane cu amenzi în valoare de 1.050 lei.

Astfel, R. D.-G.,  în vârstă de 29 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 500 lei, pentru depozitarea în fața imobilului său a unui cort din material textil pe o suprafață de aproximativ 10 m2 , pe domeniul public în loc neautorizat.

M. V.,  în vârstă de 48 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 300 lei fiind depistat pe Calea Galați, în fața blocului A, în timp ce depozita gunoi menajer și industrial pe domeniul public în loc neautorizat.

De asemenea, J. P.,  în vârstă de 50 ani, din Brăila  a primit o amendă în valoare de 250 lei, pentru depozitarea de gunoi menajer în fața blocului în care locuiește.

Polițiștii locali brăileni l-au amendat cu 200 de pei pe C.G.-Fl., în vârstă de 26 ani, din Brăila. Acesta a fost depistat şi sancţionat contravenţional pentru scoaterea din rădăcini a unui număr de 10 puieți de Thuja aflați pe domeniul public, pe strada Pietății, în zona Policlinicii nr. 2 din cartierul Hipodrom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.