Ce au spus antrenorii Petre și Poenaru după meciul dintre Dacia Unirea Brăila - Academica Clinceni
Ce au spus antrenorii Petre și Poenaru după meciul dintre Dacia Unirea Brăila - Academica Clinceni

Dacia Unirea Brăila a pierdut și al doilea meci din anul 2019 în Liga a 2-a, fără să înscrie. Antrenorul Florentin Petre nu renunță să speră ca, în anul în care clubul brăilean împlinește 100 de ani de la înființare, să reziste în al doilea eșalon fotbalistic al țării. 

La sfârșitul meciului din etapa a XXIII-a, pierdut acasă cu Academica Clinceni, Florentin Petre și-a felicitat jucătorii pentru dăruirea din teren. Antrenorul echipei brăilene a spus că jucătorilor săi le-a lipsit luciditatea în faza ofensivă, în fața unei echipe din fruntea clasamentului, cu un buget foarte mare, în timp ce echipa sa se află într-o situație aproape critică din acest punct de vedere.

Florentin Petre a spus că nu are ce să le reproșeze elevilor săi și, din punctul lui de vedere, rezultatul este unul mincinos.

De partea cealaltă, antrenorul echipei din Clinceni a spus că victoria echipei sale este una meritată, și nu s-a pus problema vreun moment ca să nu câștige meciul de la Brăila. Ilie Poenaru a felicitat și echipa brăileană și pe antrenorul Florentin Petre pentru ceea ce face la echipă, pentru construcția pe care o face.

Poenaru a spus că diferența de valoare dintre cele două echipe și-a spus cuvântul în acest meci, fiind mulțumit de rezultat, dar nu și de jocul echipei sale.

Articolul precedentGalerie foto+video: Dunărea Brăila – CSM Galati 24-20
Articolul următorElevă la Liceul cu Program Sportiv Brăila dată dispărută de la domiciliu