Miercuri, 5 iunie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila i-au identificat pe doi brăileni bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt.

Miercuri, în jurul orei 07:40, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 55 de ani, din Brăila, cu privire la faptul că vecinul său i-ar fi sustras telefonul mobil.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, totodată, s-a stabilit că în noaptea de 03 spre 04 iunie a.c., ar fi pătruns prin efracţie, într-un alt imobil, al unei femei, în vârstă de 59 de ani, de unde ar fi sustras un troler pentru bagaje şi mai multe produse cosmetice.

La scurt timp, poliţiştii l-au identificat la intersecţia străzii 1 Decembrie 1918 cu Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, pe un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Brăila, bănuit de comiterea faptelor.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În aceeași zi, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat pe un minor, în vârstă de 15 ani, din Brăila, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt.

În fapt, la data de 13 mai 2019, un tânăr, în vârstă de 16 ani a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că în ziua de 09 mai 2019, în timp ce se afla pe Bulevardul Dorobanţilor, i-a cazut din buzunar telefonul mobil, nereuşind să-l mai găsească.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că minorul, în vârstă de 15 ani, a văzut căzând telefonul mobil, pe care şi l-ar fi însuşit.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei reclamante, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Articolul precedentSăptămâna prevenirii criminalității în atenția elevilor brăileni
Articolul următor21 de sancțiuni aplicate de polițiștii de la rutieră în trei ore