Brăilenii sunt dezamăgiți de modernizările pe care administrația locală le face, fără să țină cont de investițiile pe care unii cetățeni le-au făcut, în achiziționarea de garaje. Proprietarii spun că la momentul la care li s-a permis să-și amenajeze aceste spații, un garaj ajungea și la suma de 30.000 de lei. Acum însă, oamenii încercă să scape de ele iar un garaj ”concivia” poate fi achiziționat și cu 1000 de lei.

“Contractele  prevăd o clauză prin care la solicitarea Primăriei, deoarece garajul este o construcție provizorie, acesta poate fi ridicat oricând, Primăria are lucrări de investiții în zona respectivă. Este clauza contractuală fermă în acest sens, prin care cei care au garaje, la solicitarea Primăriei, în baza unui program de investiții în zona respectivă, sunt obligați să-și ridice garajul”, a declarat edilul.

 

 

Ce se întâmplă cu sutele de garaje care au fost ridicate pentru crearea de și mai multe locuri de parcare. Primarul spune că cele mai multe dintre ele au ajuns la groapa de materiale inerte.

”Majoritatea ajung la prieteni ai posesorilor de garaje, în comunele învecinate, sau la cei care locuiesc la case și de asemenea, foarte multe au ajuns la groapa de materiale inerte a Primăriei municipiului. Unele dintre garajele construite din tablă au ajuns la fier vechi”, a adăugat Marian Dragomir.

Articolul precedentIulian Chiriac a confirmat! Podul se va face indiferent de unde vin banii!
Articolul următor30 angajatori și peste 370 locuri de muncă vacante pentru absolvenți