Voucherele de vacanţă vor fi menţinute şi în 2020, a declarat Virgil Popescu ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Sumele necesare pentru acordarea tichetelor de vacanță vor apărea în proiectul de buget pentru 2020.

„Menținem voucherele de vacanță, niciodată nu a fost problema renunțării la voucherele de vacanță. Mai mult, avem o inițiativă parlamentară în dezbatere la Camera Deputaților cu privire la voucherele din domeniul privat, companiile private.”

Ministrul spune că voucherele vor fi acordate și în extrasezon iar salariații vor putea decide perioada pentru care vor primi tichetele. „Vom găsi soluția pentru ca oamenii să poată alege, poate că se vor duce cu ele în extrasezon în 2021, vom extinde perioada”.

Potrivit unui proiect iniţiat de fostul Minister al Turismului, românii care primesc vouchere de vacanţă vor putea alege fie pentru folosirea lor pe întreaga perioadă a anului, ca până acum, fie pentru utilizarea doar în anumite luni, caz în care valoarea acestora ar urma să crească la 2.080 de lei.

 

 

Articolul precedentSenatorul Teodor Meleșcanu, noul președinte intermar al Partidului Forța Națională
Articolul următorDouă remize și o înfrângere pentru echipele brăilene în etapa a XIII-a din liga a 3-a