Cele 3 echipe din Brăila vor juca în seria a II-a a Ligii a 3-a
Cele 3 echipe din Brăila vor juca în seria a II-a a Ligii a 3-a

După o perioadă lungă de aşteptare, termenul limită de înscriere în noul sezon încheindu-se pe 15 iulie, Federaţia Română de Fotbal a anunţat astăzi, 8 august, componenţa celor cinci serii din Liga 3, ediţia 2019-2020. Cele cinci serii sunt momentan complete, adică au câte 16 echipe pe serie. Cele 3 echipe care reprezintă județul Brăila în Liga a 3-a au fost repartizate în seria a II-a.

Luni, 12 august, începând cu ora 15:00, la sediul FRF, sala „Nicolae Dobrin”, va avea loc tragerea la sorţi a programului competiţional. Prima etapă din noul sezon este programată pe 24 august.

Seria a II-a, din care fac parte cele trei echipe din Brăila, are următoarea componență:

Dacia Unirea Brăila
CS Afumaţi
Unirea Slobozia
SC Popeşti Leordeni
CS Tunari
Înainte Modelu
CS Făurei
Axiopolis Sport Cernavodă
CS Medgidia
FC FCSB 2
Agricola Borcea
Metalul Buzău
Viitorul Ianca
Recolta Gheorghe Doja
Mostiştea Ulmu
Poseidon 2 Mai Limanu

Dacia Unirea Brăila este singura echipă retrogradată din Liga a 2-a repartizată în această serie. Agricola Borcea, clasată pe locul 12 la finalul sezonului trecut, a fost reprimită în Liga a 3-a. Metalul Buzău a fost mutată în Seria a II-a din Seria I, în timp ce Progresul Spartac București a fost mutată din seria a II-a în seria a III-a. Viitorul Ianca (Brăila), Recolta Gheorghe Doja (Ialomița), Mostiştea Ulmu (Călărași), Poseidon 2 Mai Limanu (Constanța) sunt cele patru echipe promovate din ligile a 4-a în urma meciurilor de baraj.