Un călărășean este cercetat penal pentru un motiv șocant… a întreţinut relaţii sexuale cu o oaie.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu s-au sesizat din oficiu, pe 13 decembrie, ca urmare a postării pe o rețea de socializare a unui videoclip în care apare un bărbat, în timp ce ar fi întreținut un raport sexual cu o ovină..

“În urma verificărilor efectuate, persoana în cauză a fost identificată, iar pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Rănirea sau schingiuirea animalelor”, faptă prevăzută și sancționată de art. 25 lit. e) din Legea 205/2004 privind protecția animalelor. De asemenea, a fost informatată Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Animalelor, transmite IPJ Călărași.”

Cerectările continuă pentru identificarea persoanelor aflate la fața locului și a utilizatorului contului de Facebook care ar fi postat videoclipul, urmând ca în cel mai scurt timp Inspectoratul de Poliție Județean Călărași să revină cu precizări suplimentare.

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentOra 18:00 – Culisele statului paralel. Cum își impunea Mazăre oamenii în Guvern. A țipat la Geoană chiar în biroul său de la Senat
Articolul următorCHECK-IN. Cea mai friguroasă capitală europeană. Zeci de mii de bucureșteni, în frig