Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei

Luni, 4 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei l-au surprins, în flagrant, pe un bărbat împotriva căruia era emis un ordin de protecţie provizoriu, în timp ce se afla la locuinţa persoanei pe care a agresat-o și de care nu avea voie să se apropie.

În ziua de 04 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei l-au surprins în flagrant, pe un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Vişani, împotriva căruia era emis un ordin de protecţie provizoriu.

În fapt, la data de 03 martie a.c., la ora 19:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 63 de ani, din localitatea Vişani, cu privire la faptul că fiul acesteia, pe fondul unor discuţii contradictorii şi al consumului de alcool, l-ar fi lovit pe tatăl său, în vârstă de 67 de ani, cu pumnii în zona capului.

În urma evenimentului, persoana agresionată a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Împotriva fiului agresor a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, acesta revenind, în cursul zilei de luni, la domiciliul părinţilor, unde a fost depistat de polițiști

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a ordinului de protecţie provizoriu.

Articolul precedentFestival Mediteranean în Brăila!
Articolul următorA fost prins de polițiști cu 72 kg de fier vechi în mașină