În urma acțiunilor desfășurate pe linia depistării persoanelor care apelează la mila publicului şi a celor care vagabondează pe raza municipiului Brăila, în perioada 18 – 25 septembrie 2018 Poliția Locală a depistat 4 persoane apte de muncă care practicau cerșetoria.

Dintre acestea au fost sancţionate contravenţional două persoane cu amenzi în valoare de 400 lei.

Astfel, L. Valentina-M., în vârstă de 25 ani, și L.I., în vârstă de 42 ani, ambii din Brăila, au fost sanționați cu amendă în valoare câte 200 lei fiecare, fiind depistați pe Bulevardul Dorobanților, la intersecție cu strada General Eremia Grigorescu, apelând în mod repetat la mila trecătorilor, amândoi fiind vizibili apți de muncă.

Celelalte două persoane au fost îndepărtate din zonă, fiind în evidența Poliției Locale Brăila.

De asemenea, pentru îndemnul sub orice formă al minorilor la săvârșirea de contravenții a fost depistată și sancționată contravențional D.I., în vârstă de 28 ani, din Brăila. Aceasta a fost sancționată cu amendă în valoare de 500 lei, în calitate de părinte al minorei A.S., în vârstă de 10 ani, pentru că a îndemnat-o pe aceasta la săvârșirea de contravenții, respectiv să apeleze la mila publicului pe Bulevardul Dorobanților, la intersecție cu strada General Eremia Grigorescu.

Articolul precedentBrăileancă, surprinsă de polțiști în momente penibile
Articolul următorFără votul liberalilor, proiectele care vizează patrimoniul nu trec în Consiliul Județean Brăila