Cetățean albanez, urmărit la nivel naţional și internațional, depistat în Brăila

Reținut de polițiști pentru comiterea a patru furturi
Reținut de polițiști pentru comiterea a patru furturi

 

În ziua de 7 mai, polițiștii l-au depistat și încarcerat pe un bărbat, în vârstă de 33 de ani, pe numele căruia autoritățile italiene au emis un madat European de executare a pedepsei închisorii pentru infracțiunea de trafic de droguri de mare risc.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, împreună cu cei ai Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul Teritorial Brăila, au organizat şi desfăşurat o acţiune, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii.

Cu această ocazie, polițiștii l-au depistat pe un cetățean albanez, în vârstă de 33 de ani, ce era urmărit la nivel naţional și internațional.

Autoritățile italiene au emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 9 ani, 1 lună și 10 zile închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a dispus măsura provizorie a reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Galaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.