Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă, miercuri, că desemnat ofertele câştigătoate pentru loturile 7 (Galaţi) şi 8 (Constanţa), în cadrul procedurii de licitaţie lucrări de întreţinere şi reparaţie a trecerilor la nivel cu calea ferată (8 loturi).

Potrivit CFR, valoarea totală a ofertelor depuse pentru încheierea acordurilor-cadru, aferente celor 2 loturi, este de 192.195.123,20 RON, fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la Bugetul de Stat.  

Lotul 7 cuprinde lucrări de întreţinere şi reparaţie a trecerilor la nivel cu calea ferată pe raza Sucursalei Regionale CF Galaţi 

”Ofertant desemnat câştigător: ARCADA COMPANY. Valoarea acordului cadru – 96.097.561,60 RON, fără TVA, iar durata acordului cadru este de 4 ani”, anunţă CFR.  

Lotul 8 prevede lucrări de întreţinere şi reparaţie a trecerilor la nivel cu calea ferată pe raza Sucursalei Regională CF Constanţa 

”Ofertant desemnat câştigător: ARCADA COMPANY Galați, Valoarea acordului cadru – 96.097.561,60 RON, fără TVA. Durata acordului cadru – 4 ani”, mai precizează compania.  

CFR a transmis că se vor realiza lucrări de înlocuire a elementelor componente ale trecerii la nivel și ale suprastructurii căii și asigurarea planeității zonei carosabile trecerilor la nivel cu calea ferată.

Acordurile-cadru se vor derula pe o perioadă de 4 ani și au ca obiectiv stabilirea termenilor şi condiţiilor ce vor guverna contractele sectoriale de lucrări (contractele subsecvente de lucrări, care se vor încheia la nivel de regională, în limita fondurilor alocate).
 

 

Articolul precedentCod galben privind val de căldură şi disconfort termic ridicat, până duminică, în 21 de judeţe din vestul şi sudul ţării şi în Capitală
Articolul următorÎn luna iulie 2022, ITM Brăila a desfășurat acțiuni de control la un număr de 209 angajatori