Chindia Târgoviște a tranșat victoria în meciul cu Dacia Unirea Brăila în doar 10 minute

Chindia Târgoviște a tranșat victoria în meciul cu Dacia Unirea Brăila în doar 10 minute
Chindia Târgoviște a tranșat victoria în meciul cu Dacia Unirea Brăila în doar 10 minute

Dacia Unirea Brăila nu a făcut față deât o repriză în meciul din deplasare cu Chindia Târgoviște. Duelul antrenorilor Viorel Moldovan și Florentin Petre a fost câștigat la scor de neprezentare de Moldovan. 

Prima repriză s-a încheiat fără gol marcat, deși Chindia a avut mai multe situații clare de a înscrie pe care le-au ratat cu multă lejeritate, Daniel Florea fiind campionul ratărilor. Rogers a avut o zi slabă cu multe gafe, dar gazdele nu au profitat de niciuna dintre acestea în prima repriză. Brăila a avut și ea câteva acțiuni ofensive în care a ajuns în preajma porții lui Aioani, cea mai clară situație de gol fiind irosită de Jallow Momodou în minutul 19, dar nu și-a găsit o poziție bună de șut și a fost blocat de Șandru.

Chindia a intrat în repriza secundă decisă să tranșeze soarta celor trei puncte în favoarea sa. În minutul 52 Cherchez a executat un corner de pe dreapta și i-a trimis la marginea careului mare lui Liviu Mihai. Acesta a centrat în careu de unde Mihai Leca, nemarcat, a înscris cu capul în dreapta lui Rogers, 1-0.

În minutul 59 Neguţ a pătruns în careu, pe partea stângă, a centrat la marginea careului mic de unde Daniel Florea a reluat cu capul în bara din dreapta, mingea i-a revenit lui Florea care a reluat din 5 metri sub transversală, 2-0.

În minutul 59 Pleșa a pătruns în careu pe partea dreaptă și a șutat pe colțul scurt, însă Aioanei a respins în corner.

În minutul 61 Cherchez a trimis o pasă pe culoar pentru Daniel Florea, care a scăpat singur cu portarul, a pătruns în careu şi încercând să lobeze portarul trimite din 14 metri mult pe lângă colțul lung. Flore s-a ciocnit apoi cu rogers și spre stupefacția tuturor arbitrul Vladimir Andrei Nagy din Aiud a dictat penalty și cartonaș galben pentru portarul Brăilei. Cristian Cherchez a executat lovitura de pedeapsă în stânga portarului și a majorat diferența dintr-un penalty inventat de arbitru.

Ocaziile gazdelor au continuat, dar aceștia le-au irosit cu multă ușurință și nu au mai marcat. pe final de meci, pe un fond de relaxare în jocul gazdelor, Dacia Unirea s-a apropiat în câteva rânduri de poarta gazdelor, dar șuturile lui Jallow și Konyeha nu l-au pus în dificultate prea mare pe portarul Chindiei.

Chindia: Aioani – Martac, Leca, Bg. Şandru, D. Panait – Andr. Şerban, Liv. Mihai, D. Novac, Cr. Neguţ (D. Dumitraşcu 73′) – Val. Alexandru (Cherchez 46′), D. Florea (Raţă 80′). Antrenor: Viorel Moldovan

Dacia Unirea: Rogers – Muşea, Prunescu, Diakite, Van den Driest – Pleşa (M. Mihalcea 77′), Căruţă (Izmană 59′) – Sahru (Coteţ 59′), Konyeha, Ciucureanu – Jallow. Antrenor: Florentin Petre

Dacia Unirea Brăila rămâne pe ultimul loc și după această etapă, indiferent de rezultatele din celelalte meciuri. În etapa viitoare, miercuri, 10 aprilie, de la ora 17.00, Dacia Unirea va primi pe Municipalul din Brăila replica celor de la Energeticianul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.