În urmă cu o săptămână, președintele CJ Brăila spunea că are în vedere și o altă variantă pentru conducerea Spitalului Județean Brăila. În urma acestei declarații, consilierii județeni ai PNL au declarat, în plenul consiliului, că au la rândul lor trei propuneri de persoane, care ar putea asigura managementul instituției spitalicești.

Cu toate astea, președintele Iulian Chiriac i-ar mai da o șansă managerului Delia Râșnoveanu, ținând cont de faptul că acum are și fondurile necesare pentru a-si pune în aplicare planul de management pe care l-a promis.

 

 

Trebuie să-i dăm șansa, doamnei manager, să-și continue activitatea cu bani! Nu fără bani. Dacă va face un management prost și cu bani, atunci vom lua o decizie în ceea ce privește un alt manager”, a declarat președintele Consiliului Județean.

Inclusiv ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a dat nota 6 pentru infrastructură Spitalului Județean de Urgență Brăila, după ce a întrebat dacă spitalul are autorizație. Acasta a promis că va reveni la Brăila în luna august, să vadă care va fi stadiul proiectelor pe care Consiliul Județean și le-a propus pentru Spitalul Județean. Pintea a spus că cel mai mult a deranjat-o că procedurile merg foarte greu și că nu se reușesc a fi implementate niște proiecte foarte frumoase.

Articolul precedentDeputatul PNL Antoneta Ioniță: ”Analfabetismul funcțional este o realitate care devine tot mai apăsătoare și mai presantă”
Articolul următorT.I.S.P.O.L. SPEED – Alege viața