Inspectoratul Școlar Județean Brăila are din 27 ianuarie echipa de conducere completă. Pe 27 ianuarie, a fost numită în funcția de inspectorul școlar general adjunct  profesor Cici-Mihaela Bolovan, care în ultimii 13 ani a ocupat funcția de director al școlii Gimnaziale ”Anton Pann”. Ea ocupă astfel postul rămas vacant după numirea în funcția de inspector general a profesorului Cătălin Canciu.

Cici-Mihaela Bolovan a fost numită în funcția de inspector școlar general adjunct la propunerea inspectorului școlar general, Cătălin Canciu. Ea este profesor gradul I de limba franceză, absolventă a Universității ”Dunărea de Jos” Galați, Facultatea de Filologie-promoția 1997. 

După numirea în funcția de inspector școlar general adjunct a doamnei Cici-Mihaela Bolovan, la școala Gimnazială ”Anton Pann”, în funcția de director a fost promovată directorul adjunct, profesor Corina Ciupală, iar pe postul de adjunct a fost numită profesor Iulia Georgescu.

În prezent, echipa de conducere a Inspectoratului Școlar Județean Brăila este următoarea: prof. Cătălin Canciu – inspector școlar general, prof. Dan Gheorghiță și prof. Cici Mihaela Bolovan – inspector școlar general adjunct.

 

Sursa: Realitatea de Braila