La data de 31 octombrie a.c., polițiștii de la transporturi au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere care se produc în zona trecerilor la nivel cu calea ferată din judeţul Brăila. 

 

În această dimineață, poliţiştii din cadrul Biroului Județean de Poliţie Transporturi Brăila și cu cei ai Postului de poliție Transporturi Feroviare Brăila, sprijiniți de jandarmi, au desfăşurat activităţi de informare și prevenire în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, pentru a reduce numărul accidentelor rutiere soldate în zona acestora.

Activitatea a urmărit conştientizarea de către participanţii la traficul rutier, în principal a conducătorilor auto și pietonilor, cu privire la riscurile la care se expun atunci când nu respectă semnalizarea rutieră şi obligaţiile care le revin în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

Cu această ocazie, polițiștii au legitimat 29 de persoane și verificat 24 de autoturisme.

Totodată, polițiștii au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de  peste 4.495 de lei, pentru nerespectarea prevederilor la regimul rutier.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 5 permise de conducere pentru depășirea coloanei în așteptare la trecerea de cale ferată.

Articolul precedentEvoluția Pestei Porcine Africane în județul Brăila
Articolul următorSUPAGL, cu plățile la zi către Brai-cata!