”Atacatorul de la Braila Mall” trebuie să plătească în solidar cu familia sa peste 50000 lei către SAJ Brăila
”Atacatorul de la Braila Mall” trebuie să plătească în solidar cu familia sa peste 50000 lei către SAJ Brăila

Dintre cei 10 brăileni băgați în spital de Marius Parfenie duminică la prânz, astăzi mai sunt în spital cinci dintre acestea. Bărbatul înjunghiat în zona abdominală și toracică se află în stare stabilă, dar bună.

Copiii, în vârstă de 11 și 13 ani, au fost deja externați, starea lor fiind bună. Bărbatul în vârstă de 42 de ani, de la care tânărul de 20 de ani a pretins că vrea să cumpere o mașină, a ajuns la spital cu două plăgi înjunghiate în partea stângă, fără a-i fi afectate organele vitale. Medicii l-au operat și apoi a fost mutat în Secția Terapie Intensivă, de unde a fost transferat la salon pentru recuperare.

Următoarele două victime, cu vârste de 47 și respectiv 49 de ani, au fost pe Şoseaua de Centură. Cei doi bărbați, ambii șoferi la SC Braicar SA, au fost spulberați de mașina condusă de Parfenie.

Unul dintre ei a fost pur și simplu aruncat prin aer și a căzut la o distanță de peste 10 metri de la locul impactului și a suferit multiple traumatisme și fracturi atât la membrele inferioare, cât și la membrele superioare, dar și în zona buco-maxilofaciale. Acesta a fost transferat astăzi la Spitalul Militar Central din București, la solicitarea familiei. El însă urmează să fie supus mai multor intervenții chirurgicale și va rămâne o perioadă mai îndelungată în spital, chiar dacă a fost conștient încă de la momentul accidentului.

Celălalt, a suferit multiple traumatisme, cea mai gravă fiind în zona capului. El a fost operat și astăzi a ieșit din comă și acum poate respira fără aparate,

Din cele 7 persoane accidentate la intrarea în Carrefour au rămas internate trei persoane, un bărbat și două femei. Bărbatul urmează să fie supus mâine unei intervenții chirurgicale după fractura la un picior suferită în momentul în care mașina a intrat în el.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și a declarat că nu va contesta decizia judecătorilor brăileni.

Articolul precedentInaugurare la Brăila a unui Ansamblu Comemorativ al Eroilor Neamului
Articolul următorBrăila a primit Premiul de Excelenţă în Susţinerea Antreprenoriatului