Cine plătește procesele pierdute de Meluța Drăguț? Directorul APT aruncă banii pe procese împotriva consilierilor!

 

Șefa piețelor din Brăila este acuzată că aruncă banii pe procese neîntemeiate, care ajung să fie pierdute în instanță, iar APT plătește costurile de judecată din banii contribuabililor.

În ultimul proces de acest gen, Melița Drăguț i-a chemat în instanță pe liberalii Adrian Tabarac și Alexandru Dănăilă. Procesul a fost pierdut, iar APT urmează să plătească costurile de judecată.

Consilierul liberal Adrian Tabarac spune că suma ar trebui să fie achitată din buzunarul directorului și nu al contribuabililor.

 

 

Doamna director, m-a dat în judecată, din ambiție personală, încercând să-și verse frustrările și a pierdut. Nu a avut nicio calitate de reprezentant, nu o spun eu, o spune instanța. Deci doamna director ați făcut un abuz în serviciu, pentru că dumneavoastră, din ambiție personală, ați sfidat, în primul rând, Consiliul de Administrație(…)

A mai avut doamna director și alte procese pe care le-a intentat și le-a pierdut. Cine plătește aceste cheltuieli de judecată. Cine se face vinovat pentru demersurile doamnei director. Cine îmi plătește mie cheltuielile de judecată? APT-ul? Eu vreau ca doamna director să le plătescă! Nu vreau să primesc despăgubiri din banii cetățenilor, pentru că un director a făcut abuz în serviciu!”, a declarat consilierul liberal Adrian Tabarac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.