Miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, ProRomânia a anunțat că și primarul PSD al comunei Romanu, Steluța Ioniță a declarat public că susține acest partid și candidatura lui Mihai Tudose. Ioniță este al 8-lea primar PSD care și-a declarat susținerea față de fostul prim-ministru al României și fost președinte al PSD Brăila. În sala în care a avut loc conferința de presă a fost prezent și liderul PSD Mărașu, Gheorghe Postolache, care a trecut împreună cu aproximativ 100 de foști membri ai PSD la ProRomânia.

Gheorghe Postolache a declarat că a decis să plece din PSD și să treacă la Pro Romania fiindcă s-a săturat de modul în care se comportă conducerea PSD. Postolache a venit la Pro Romania cu aproximativ 100 de membri ai organizației comunale PSD Mărașu, unde ar fi mai rămas 2-3 inși. Acesta a declarat că deja fostul sediul PSD din comună a fost transformat în sediu Pro România, cu tot afișajul aferent, conform unor fotografii pe care le-a prezentat.

Nu ești respectat, nu ești băgat în seamă. Bine, că nu aveam noi pretenții că nu știu ce să ne dea, sau… Deci modul cum se comportă. Încă mai conduce doamna Stănescu, care are o vârstă destul de avansată. Adică nu au loc tinerii să intre într-o conducere. Deci asta a fost, modul cum se comportă” a spus Postolache.

Postolache a spus că nu se teme de repercursiuni din partea conducerii PSD, pentru că nu au ce să-i facă. El a luat această decizie după ce a vorbit cu ceilalți membrii din comună.

”Uitați-vă pe site-urile de socializare să vedeți, dacă găsiți locuitori ai comunei Mărașu, ce părere au despre Dragnea în primul rând, să vedeți probă de înjurături, și de PSD… și vă convingeți. Din organizația PSD Mărașu au mai rămas în PSD vreo 2 sau 3 care sunt dintr-aia cu fundul în două luntri” a completat Postolache.

Deputatul Mihai Tudose i-a cerut lui Postolache să nu dea numele celor care au rămas în continuare la PSD, ca aceștia să-i caute pe cei care au rămas.

 

Articolul precedent„O noapte furtunoasă” pe scena de la Palatul Lyra
Articolul următorRecomandări ale pompierilor pentru Sărbătorile Pascale