Joi, 6 februarie 2020, la ora 18.00, când a avut loc ședința CJSU Brăila, s-a deschis traficul și pe ultimul drum național care rămăsese închis. la această oră mai sunt 10 localități fără energie electrică, fiind afectați 4920 de abonați. Mâine se reiau cursurile la toate unitățile de învățământ din municipiu și la marea majoritate a școlilor și grădinițelor din județ.

La ora 18 s-a reluat circulație în condiții de iarnă și pe DE 584 (DN 21), astfel că toate drumurile naționale din județul Brăila sunt circulabile în condiții de iarnă. Pe acest drum național sunt instituite filtre ale IPJ Brăila de informare și îndrumare la ieșire din municipiul Brăila (Trei Movile), comuna Viziru la intersecție cu drumul spre localitatea Bordei Verde, și la intersecția cu drumul spre localitatea Cuza Vodă (Stăncuța), în comuna Bărăganul, la intersecția cu drumul spre Țăndărei și în localitatea Mihai Bravu, la ieșirea spre Slobozia.

La ora 18.00 mai erau 10 localități fără energie electrică, fiind afectați 4920 de abonați. Localitățile fără energie electrică sunt: Măgureni, Țăcău, Colțea, Florica, Roșiori, Bumbăcari, Dudești, Tătaru, Mihai Bravu, Traian.

Școlile la care cursurile sunt suspendate și pentru ziua de 7 februarie 2020 sunt cele din localitățile: Mărașu, Mihai Bravu, Frecăței, Roșiori și Traian.

De asemenea, după de CJSU Tulcea a hotărât restricționarea traficului autovehiculelor cu un tonaj mai mare de 7,5 tone pe drumul Smârdan – Măcin – Isaccea – Tulcea, IPJ Brăila a instituit un filtru la trecerea Bac spre Smârdan pentru restricționarea accesului autovehiculelor vizate pe Bac-uri.

Articolul precedentBărbat de 84 de ani, care avea permisul retras din motive medicale, conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Brăila
Articolul următorBrăilean urmărit general, depistat la P.T.F. Nădlac