Conducere nouă la HC Dunarea Brăila

HC Dunărea Brăila a organizat astăzi o conferință de presă în care au prezentat noua conducere a clubului, care îi are ca președinte pe Adrian Manole, iar vicepreședinte este Marian Jinga. Joi, 25 noiembrie, în cadrul Adunării Generale a Acționarilor s-a votat noua conducere a clubului de handbal HC „Dunărea”.

Noul președinte al clubului brăilean, Adrian Manole, are 34 de ani și a jucat fotbal la nivel de juniori, renunțând la activitatea sportivă. Apoi a fost arbitru de fotbal, iar în 2017 a fost ales ca președinte al Comisiei județene de fotbal în sală. A organizat multe competiții de fotbal în sală, în Polivalentă și la LPS Brăila, toate cu caracter umanitar. Adrian Manole a fost în ultimii doi ani manager general la echipa de Liga a 3-a, Viitorul Ianca. Noul vicepreședinte Marian Jinga are 40 de ani. A jucat handbal la LPS Brăila, pe postul de portar, cu care a fost campion național. A fost arbitru de handbal și a arbitrat în Liga Națională, alături de Sorin Toma, dar a renunțat la cariera de arbitru după ce a început propriile afaceri, deși era considerat unul dintre cei mai buni arbitri din acea perioadă în handbalul românesc.

George Caranica a rămas membru în Consiliul Director, iar consilierul municipal Marian Neta, fostul vicepreședinte, a fost numit ca membru în AGA.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.