Conducerea fără permis una dintre infracțiunile rutiere depistate de polițiștii brăileni
Conducerea fără permis una dintre infracțiunile rutiere depistate de polițiștii brăileni

În urma acțiunilor desfășurate în ultima săptămână de polițiștii brăileni au fost constatate peste 800 de abateri de la legislația rutieră şi au fost reţinute 75 de permise și certificate de înmatriculare.

În perioada 11 – 17 martie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere.

În urma activităților, au fost constatate 829 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 53 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 22 de certificate de înmatriculare.

Astfel, duminică, 17 martie a.c., la ora 16.40, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică l-au surprins pe un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mioriței.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

Articolul precedentȘi-a lăsat băiatul de 16 ani la volan! Tatăl inconștient vroia ca odrasla să învețe să conducă!
Articolul următorSancțiuni de peste 43.000 lei în urma acțiunilor polițiștilor la sfârșit de săptămână