Conferinţa regională a medicilor de familie la Brăila
Conferinţa regională a medicilor de familie la Brăila

În 10 – 12 octombrie 2019, la Teatrul „Maria Filotti” din Brăila va avea loc Conferința Regională a medicilor de familie, manifestare organizată de SMMG/MF Brăila și Houston NPA 

A XIV- a ediție a Conferinței regionale „Medicina de familie – prima linie în asistența medicală” organizată de Societatea Medicilor de Medicina Generală/ Medicina Familiei (SMMG/MF) Brăila – dr. Viorica Naumov preşedinte, dr. Ileana Brînză președinte onorific, în parteneriat cu asociaţia Houston-NPA are loc la Teatrul „Maria Filotti” în zilele de 10. 11 şi 12 octombrie 2019.

Conferința este dedicată medicilor de familie, dar și medicilor de alte specialități, asistenților medicali și personalului din farmacie. Vor avea loc sesiuni care au în centrul atenţiei modelul interdiciplinar. De asemenea, va fi prezentat rezultatele sondajului național „Medicul de familie – în oglindă”, despre cum se văd medicii, cum îi văd cei din jur.

Temele din agenda conferinţei sunt axate pe patologiile care se adresează cel mai frecvent la cabinetul medicului de familie, respectiv din cardiologie, pediatrie, geriatrie. Vor fi și subiecte actuale, din medicina muncii, hematologie, vaccinologie, antibioterapie, precum şi o sesiune de comunicări.

Articolul precedentLocuri de muncă vacante în județul Brăila
Articolul următorProiect de regenerare a perdelelor forestiere pe DN2B