Controale pentru verificarea restricțiilor la nivelul municipiului Brăila

Începând cu data de 12 octombrie a.c., rata de incidență a cazurilor Covid-19 la nivelul municipiului Brăila a depășit valoarea de 7,50 cazuri la mia de locuitori.

În aceste condiții, polițiștii reamintesc următoarele măsuri de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19: 

– interzicerea circulației în intervalul orar 20:00 – 05:00, în toate zilele săptămânii, cu precizarea că persoanele nevaccinate pot circula în acest interval orar pe baza declarației pe proprie răspundere, a adeverinței de la angajator sau a legitimației de serviciu, în timp ce persoanele vaccinate pot circula fără restricții.

– funcțioarea agenților economici în intervalul orar 05:00 – 22:00, pe tot parcursul săptămânii.
 
În acest weekend, polițiștii brăileni intensifică acțiunile de informare, precum și de prevenire și combatere a răspândirii efectelor pandemiei de COVID-19. Astfel,  împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, polițiștii verifică și modul în care sunt respectate prevederile legale.

Reamintim faptul că în localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice închise și deschise.

”Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică, să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație” transmit polițiștii brăileni. 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.