Copil de 11 ani accidentat de un autobuz
Copil de 11 ani accidentat de un autobuz

Astăzi, în jurul orei 11.00, pe Calea Galați din municipiul Brăila, un copil în vârstă de 11 ani a fost accidentat de un autobuz.

Din declarațiile martorilor reiese că băiatul în vârstă de 11 ani s-ar fi angajat în traversarea Căii Galați, în fugă, pe culoarea roșie a semaforului. Autobuzul Braicar, care circula dinspre strada Grivița spre Bulevardul Dorobanților, l-a surprins și accidentat pe minor.

Copilul accidentat a fost preluat de ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Brăila și dus la UPU Brăila pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii fac cercetări la fața locului, și urmăresc imaginile de pe camerele de luat vederi din zonă, pentru a se stabili dacă copilul a traversat pe culoarea roșie a semaforului.

În cauză s-a întocmit dosar penal de vătămare corporală din culpă și se continuă cercetările pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

 

Articolul precedentAntoneta Ioniță, despre drama copiilor insulino-dependenţi: ” Este o luptă pe care o vor purta toată viaţa”
Articolul următorCampania națională „Informare acasă! Siguranță în lume!” – Ministrul Natalia-Elena Intotero a fost la Brăila