Copil de 8 ani agresat sexual în scara unui bloc de un recidivist

El este agresorul copilului de 8 ani
El este agresorul copilului de 8 ani

În această după amiază, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a fost surprins în timp ce încerca să agreseze sexual un minor în vârstă de 8 ani. 

Polițiștii au fost sesizați de către cetățeni, prin apel la 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc de pe strada Celulozei, în cartierul brăilean Călărași IV, un bărbat l-a găsit pe individul în vârstă de 38 de ani în timp ce agresa sexual un băiețel în vârstă de 8 ani.

Acesta a fost găsit de un vecin și prins de către unchiul minorului, împreună cu alți cetățeni, și predat polițiștilor.

Din spusele copilului acesta nu ar fi apucat să-i facă vreun rău, dar familia spune că îi este teamă și rușine să povestească ce s-a întâmplat și plânge încontinuu.

Agresorul copilului este Augustel Dumitrel Şerban, care mai fusese condamnat de două ori pentru viol şi act sexual cu un minor, victimele fiind un băiat de 9 ani şi un altul de 10 ani.

În toamna lui 2017, individul a acostat doi minori într-un loc de joacă din cartierul Obor și i-a ademenit cu ajutorul unui telefon mobil, apoi i-a dus într-un loc retras, spre linia de cale ferată, unde a început să-i mângâie în zonele intime. Copiii au reuşit să fugă spre casele lor, copilul de 9 ani povestind mamei prin ce a trecut. Femeia a dat alarma, iar pedofilul a fost arestat, apoi judecat şi condamnat, dar după un an jumătate a fost din nou liber și a agresat minorul de 8 ani.

După o serie de audieri, Augustel Şerban a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Sf. Spiridon din Brăila, urmând ca mâine să fie apoi preluat de poliţişti pntru continuarea audierilor. Faţă de bărbat s-a întocmit dosar penal pentru corupere sexuală a minorilor.

Potrivit polițiștilor, în urmă cu o zi el ar fi făcut scandal la UPU Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.