Brăilenii din blocul 17, de pe Calea Galați sunt în continuare tratați cu indiferență, atât de autorități, cât și de conducerea companiei CUP Dunărea. Oamenii sunt nevoiți să cumpere apa, sau să se folosească de o fântână din apropiere.

În acest caz, vina pare să fie a administratorului care nu a făcut presiuni asupra rău platnicilor, astfel încât aceștia să-și achite datoriile la apă. În unele cazuri, chiar dacă datoriile au fost achitate, penalitățile întrec sumele restante.

O parte dintre locatari au fost ieri dimineață la sediul companiei CUP Dunărea pentru a discuta despre posibilitatea debranșării celor care înregistrează restanțe și creșterea presiunii la apă, pentru cei care sunt cu plata la zi. După aproximativ 2 ore de așteptare, li s-a spus să meargă acasă pentru că nu este nimeni din conducerea societății disponibil, la acel moment.

Astăzi locatarii s-au strâns în fața scării pentru a discuta despre situația în care sunt nevoiți să trăiască, dar și pentru a cere din nou ajutor autorităților locale.

 

 

Locatarii sunt hotărâți să cheme la judecată CUP Dunărea, administratorul, dar și președintele asociației, pentru a rezolva această problemă.