Duminică, 29 noiembrie, la ora 13.00, conform raportărilor de la CJSU, la Brăila s-au întegistrat 79 cazuri noi de infectări cu COVID-19, ajungându-se astfel la un total de 5622 de persoane infectate, dintre care 184 din alte județe. 

Incidența infectărilor în ultimele 14 zile în județul Brăila este de 3.23 la mia de locuitori. În municipiul Brăila incidența infectărilor este de 4,51 la mia de locuitori, cu 898 cazuri confirmate în ultimele 14 zile. Localități din județul Brăila cu incidență de peste 3 la mia de locuitori sunt: Comăneasca, Frecăței, Mărtăcești, Perișoru, Mihai Kogălniceanu (comuna Râmnicelu), Titcov, Baldovinești Sihleanu, Vădeni, Mărașu, Ianca, Siliștea, Scorțaru Vechi, Vărsătura și Berteștii de Sus. La această dată sunt 64 de localități din județul Brăila unde în ultimele 14 zile s-a înregistrat cel puțin un caz de infectare cu COVID-19. Localitățile cu cele mai multe cazuri confirmate în ultimele 14 zile sunt: Ianca, Tufești, Însurăței, Chiscani, Vădeni, Gropeni, Perișoru, Movila Miresii, Jirlău, Cazasu, Făurei, Viziru, Șuțești, care au înregistrat între 6 și 22 de cazuri. 

Distinct față de cazurile noi, în ultimele 24 de ore 8 pacienți confirmați anterior au fost reconfirmați pozitiv. 

În ultimele 24 de ore de la Brăila au fost declarate vindecate și externate un număr de 37 de pacienți. 

Numărul deceselor raportate la Brăila, de la începutul pandemiei, a ajuns la 238, cinci decese fiind raportate în ultimele 24 de ore, 3 din municipiul Brăila și câte unul din localitățile Oprișănești și din județul Tulcea. 

Astăzi în spitalele din Brăila erau 208 persoane internate. În carantină la domiciliu erau 366 persoane, iar în izolare la domiciliu erau 139 persoane. De la începutul pandemiei, dintre persoanele care au fost internate în spital la secțiile COVID-19, 1074 au fost externate și declarate vindecate. 

 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentCod galben de ninsori în opt județe, printre care se află Giurgiu și Ilfov
Articolul următorMarți va fi aprins iluminatul de sărbători în municipiul Brăila