Deputatul Antoneta Ioniță, membru în Comisia pentru Sănătate și Familie a declarat la sfârșitul săptămânii, într-o conferință de presă, faptul că există semnale reale că unii medici s-ar fi întors acasă după ce salariile din sistem au fost majorate.

Un alt pas important pentru a aduce medicii acasă este crearea spitalelor regionale. Deputatul liberal consideră că nu numai salariile sunt importante, dar și dotarea cabinetelor sau condițiile de muncă.

 

 

Acest spital regional ar putea avea de la 800 la 1000 de paturi. Despre personalul medical nu se mai pune problema, în acest moment, întrucât prin creșterea salariilor cadrelor medicale, aceștia au venit în țară, așadar nu mai ducem lipsă de medici, așa cum era acum doi ani(…)”, a declarat deputatul PNL, Antoneta Ioniță.

Întrebată dacă chiar există semnale în acest sens, iar medicii s-au întors acasă, deputatul liberal a precizat: ”Chiar s-au întors, dar nu aici, în Brăila!”.

Articolul precedentSistemul public de sănătate nu va face față concurenței dacă Ordonanța pentru spitalele private va fi adoptată fără condiții
Articolul următorDSV Brăila dezminte că animalele din Grădina Zoo de la Brăila nu sunt îngrijite cum trebuie