CS Făurei a câștigat derby-ul de astăzi cu Viitorul Ianca, nu fără emoții, o victorie cu 3-2 (1-1). Echipa fraților Nicoliță a dominat în cea mai mare parte meciul din etapa a IX-a a Ligii a 3-a, având o posesie mai bună și reușind să fructifice oportunitățile de a marca.

Chiar în minutul 2 gazdele au creat emoții la poarta celor de la Ianca. Agache a trimis u lob de la circa 40 de metri, care i-a creat ceva emoții portarului Constantinescu.

În minutul 10, la o fază care nu anunța nimic, Agache i-a pasat în adâncime lui Andrei Pușcașu, aflat în lateral stânga, a intrat în careu și a șutat pe colțul scurt, reușind să-l învingă pe Constantinescu.

Doar două minute a durat bucuria gazdelor. Mucuță a fost faultat la circa 28 de metri ușor lateral dreapta și Cosmin Necoară și-a asumat execuția și a șutat pe colțul scurt, pe lângă zid, restabilind egalitatea.

În minutul 19 Bănel Nicoliță a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, a centrat în careu și mingea a fost deviată până la Pușcașu, aflat la 6 metri de poartă, care a trimis în transversală. În minutul 25 Necoară a executat o lovitură liberă de la 22 de metri lateral dreapta, dar a trimis pe lângă poartă, pe colțul scurt. În minutul 30 Aurel Nicoliță a degajat greșit și Dima a încercat să profite de ieșirea la marginea careului a portarului gazdelor, cu un șut de la centrul terenului care a trecut pe lângă poartă. Un minut mai târziu Alin Radu a șutat din colțul careului mare, pe colțul scurt, dar Aurel Nicoliță a reținut. Peste două minute Bănel Nicoliță a executat o lovitură liberă de la circa 30 de metri lateral stânga, direct pe poartă, pe colțul lung, dar mingea a trecut pe lângă vinclul porții lui Constantinescu și scorul la pauză a rămas egal, 1-1.

Repriza a doua a început cu o ocazie a gazdelor chiar în minutul 46, când după o pătrundere spre poarta oaspeților a lui Stelică Nicoliță acesta a pasat în careu lui Pușcașu, dar șutul acestuia a fost blocat și mingea a ieșit în corner. Dragomir a executat lovitura de la colț și Florin Bălan s-a înălțat și a trimis cu capul din 7 metri, din fața lui Stănciulescu, la colțul lung, 2-1 pentru CS Făurei.

În minutul 52 Mucuță i-a așezat o minge lui Marius Dima la marginea careului, dar șutul acestuia a trecut pe lângă poartă. Peste cinci minute Bălan i-a pasat în dreapta lui Stelică Nicoliță, acesta a intrat în careu până în apropierea liniei porții și a centrat, dar Constantinescu a reținut în doi timpi mingea pe care o aștepta Roată. peste încă un minut a fost rândul oaspeților să creeze panică la poarta celor de la Făurei, dar șutul lui Mucuță a fost prea slab și Aurel Nicoliță a scos în corner de lângă bara din dreapta sa.

În minutul 66 Bănel Nicoliță a executat o lovitură liberă de la peste 30 de metri și a centrat în careu, iar Andrei Pușcașu s-a înălțat și a trimis cu capul de la circa 12 metri în plasa porții lui Constantinescu, 3-1.

Gazdele nu s-au retras în apărare și au încercat să profite de uluiala celor de la Ianca, dar șutul de la 12 metri a lui Bălan din minutul 69 a trecut mult peste poartă.

Viitorul Ianca a ripostat în minutul 73 prin șutul lui cazan de la 20 de metri, reținut de portarul gazdelor.

În minutul 79 Dragomir a executat un nou corner de pe dreapta, Bălan a reluat cu capul, mingea s-a lovit de Preda și a ajuns la 14 metri la Stelică Nicoliță, care a reluat pe lângă poartă.

Viitorul Ianca a început să se trezească din pumni și în minutul 82, după o lovitură liberă bătută de Necoară, Preda a reluat cu capul spre poartă, dar mingea l-a lovit pe un adversar și a ieșit în corner.

În minutul 87 Marius Coman a simțit că are un culoar și a șutat de la circa 35 de metri, pe colțul scurt, al semi-înălțime, 3-2. Speranțele oaspeților au început să renască și în minutul 89 Dima l-a găsit liber, cu o pasă de 60 de metri, în marginea careului, pe Coman, dar de data aceasta atacantul oaspeților a șutat în portar.

Viitorul Ianca a avut o ultimă ocazie de a egala în minutul 90+4, dar Agache a scos de pe linia porții lovitura de cap trimisă de Dima.

CS Făurei – A. Nicoliță – Al. Niță, Agache, Apostol, M. Mocanu – Roată (min. 90+3 Dronea), B. Nicoliță, Fl. Bălan (min. 86 Băicoianu), G. Dragomir – A. Pușcașu, S. Nicoliță.

Viitorul Ianca: Constantinescu – Coteț, Stănciulescu, Preda, Necoară (min. 85 M. Coman) – Colniceanu (min. 62 Buzatu), M. Dima, Olenic (min. 67 Ndigwe), Păvălache – A. Radu, D. Mucuță (min. 62 D. Cazan).

CS Făurei a acumulat cu această victorie 7 puncte și a urcat pe locul 12. Viitorul Ianca a rămas cu 15 puncte și a coborât pe locul 7. Etapa viitoare Viitorul Ianca va juca pe teren propriu cu Axiopolis Cernavodă, iar CS Făurei va merge în deplasare la Metalul Buzău.

Articolul precedentPeste 200 de persoane interesate de un loc de muncă la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți
Articolul următorAu fost desemnați operatorii de calculator pentru alegerile din 10 noiembrie