CS Făurei a câștigat sâmbătă după amiază meciul de pe teren propriu cu Agricola Borcea și a urcat pe locul 8 în clasament, cu 22 de puncte. Chiar și fără Bănel Nicoliță și Sebastian Agache echipa din Făurei a continuat seria rezultatelor pozitive, având în primele etape din retur două victorii și două egaluri. 

După o primă repriză încheiată la egalitate, în ultimul sfert de oră al meciului de la Făurei gazdele au marcat de două ori și și-au adăugat încă trei puncte în clasament.

Primul gol al echipei din Făurei s-a marcat în minutul 75. Dan Percă a trimis o centrare de pe partea dreaptă, aproape de centru terenului. Mingea a ajuns la Stelică Nicoliță care a preluat apoi și-a făcut mingea de lângă fundașii adverși cu călcâiul și a șutat de la 11 metri ușor lateral dreapta, la colțul lung, 1-0.

În minutul 89 o pasă în adâncime l-a găsit pe Iliescu, care s-a interpus între fundașul advers și mingie, iar în momentul șutului a fost faultat în careu. Fundașul oaspeților a văzut și cartonașul roșu. Andrei Pușcașu a executat lovitura de la 11 metri, și l-a păcălit pe portarul Ungur, care s-a aruncat în partea opusă.

CS Făurei: Stavrev – Fl. Mocanu, Drezaliu, Bârsănel, Băicoianu – D. Percă, Apostol, I. Iliescu (min. 89 G. Cloșcă), A. Pușcașu, F. Roată (min. 89 Dragomir) – S. Nicoliță.

După această etapă CS Făurei a urcat pe locul 8, cu 22 de puncte și golaveraj 20-33. În etapa viitore CS Făurei va juca sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 17.00, cu Rapid București. Meciul se va juca pe stadionul din Regie.

Articolul precedentRezultatele simulării examenului de bacalaureat
Articolul următorCu un om mai puțin aproape o oră, Sportul Chiscani a pierdut la limită meciul cu Rapid București