CS Făurei a obținut a doua victorie din acest campionat tot în fața celor de la Sportul Chiscani

Sâmbătă după amiază, pe stadionul orășenesc din Făurei, s-a disputat derby-ul codașelor din seria a II-a a Ligii a 3-a, între CS Făurei și Sportul Chiscani. Meciul a contat pentru etapa a etapa a 12-a, a treia a returului. Înaintea acestui meci CS Făurei avea o singură victorie, în meciul tur jucat în deplasare la Chiscani, când au câștigat cu 4-2. În meciul de sâmbătă, echipa pregătită de Alexandru Balaban, care a fost și el titular la echipa din Făurei, s-a impus cu 5-2 (2-0).

CS Făurei a deschis scorul în minutul 40. Stelian Nicoliță a pătruns în careu pe dreapta și a centrat în fața porții, de unde Silviu Moise a reușit să-l învingă pentru prima dată pe portarul Ionuț Tunea. În minutul 45+1, Georgian Chihaia, fostul jucător al celor de la Sportul Chiscani până în campionatul trecut, a marcat pentru 2-0, cu un șut din afara careului, mingea fiind deviată și de un jucător al oaspeților, derutându-l pe Tunea. 

După pauză cei care au condus ostilitățile au fost tot gazdele. În minutul 51 Silviu Moise a realizat dubla și a mărit avantajul celor de la Făurei la 4-0. Silviu Moise a fost deschis în adîncime de antrenorul jucător Balaban, a pătruns în careu pe partea stîngă și a șutat la firul ierbii, în colțul lung. În minutul 75 Florin Bălan a dus scorul la 4-0 pe un contraatac pe zona centrală. Bălan care plecat din jumătatea sa de teren și după ce a driblat și portarul a marcat. Echipa din Chiscani a revenit și în minutul 81 Iulian Mohoriță a redus din handicap în urma unui penalty făcut de Agache. Mohoriță a executat, Toma a respins în față și tot Mohoriță a reluat în gol. În minutul 86, Răzvan Tănase intrat pe teren în urmă cu mai puțin de un sfert de oră a refăcut diferența de 4 goluri, după ce Boungu Las a pătruns în viteză în careul advers pe partea dreaptă, a depășit adversarul direct și a centrat în fața porții pentru Tănase, care a marcat pentru 5-1. Scorul final a fost stabilit de golul marcat în minutul 90+3 de Laurențiu Iancu, cu o lovitură cu capul din marginea careului de 6 metri, la o nesincronizare a fundașilor centrali Agache și Drezaliu.

CS Făurei: B. Toma – V. Ion, Al. Drezaliu, S. Agache, A. Dunca – G. Chihaia, Al. Balaban (min. 60 A. Gherghișan), Boungou Laz (min. 88 E. Vasiliu), Fl. Bălan – S. Moise (min. 73 R. Tănase), S. Nicoliță (min. 88 Al. Petrescu)

Sportul Chiscani: I. Tunea – S. Sloată, E. Dănăilă, G. Iacob, S. Sima, M. Pascu, S. Crăciun, L. Iancu, V. Stroe, I. Mohoriță, G. Ioniță. Rezerve: Olaru – C. Bogdan, Scarlat, Bahnașu, Tarozzi, D. Petrea, Cozman.

După 12 etape CS Făurei a acumulat 7 puncte, golaveraj 17-39, mai mult de jumătate din golurile marcate fiind în poarta celor de la Chiscani. Sportul Chiscani a rămas fără punct după 12 etape și un golaveraj de 8-57, jumătate dintre goluri fiind marcate în poarta celor de la Făurei. În etapa a 13-a, CS Făurei va juca în deplasare la Aerostar Bacău, echipă în fața căreia a obținut celălalt punct de până acum. Sportul Chiscani va întâlni, sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 14.00, pe teren propriu, pe Metalul Buzău.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.