Lipsită de aportul fraților Bănel și Stelică Nicoliță, ambii suspendați, dar și a lui Gabriel Niță, învoit pentru rezolvarea unor probleme personale, CS Făurei a făcut un meci bun cu SC Popești Leordeni, în care după ce au egalat au încercat să mențină rezultatul de egalitate.

Oaspeții au deschis scorul după doar 47 de secunde de joc. Meluță i-a pasat la marginea careului lui Alin Pătrașcu, acesta a intrat în careu și a șutat de la 8 metri sub transversală, 0-1.

CS Făurei nu a căzut psihic după golul primit în primul minut și au ieșit la atac. În minutul 6 gazdele au beneficiat de o lovitură liberă de la circa 30 de metri lateral stânga. Ion Mihai a executat în careu, la bara a doua, iar Sebastian Agache a reluat cu capul din 6 metri, pe lângă portar, la colțul lung, restabilind egalitatea.

După cele două goluri rapide, apărările ambelor echipe au devenit mai atente și au încercat să închidă drumul spre poartă. În minutul 22 Alin Pătrașcu a încercat un șut de la 20 de metri perpendicular pe poartă, dar Radu a reținut în doi timpi.În minutul 29 oaspeții au avut o nouă ocazie de gol, dar, după o centrare de pe dreapta, Viorel Dinu a reluat cu capul din 6 metri, însă Radu a respins în corner. În minutul 35 Pătrașcu a pătruns în dreapta, a intrat în careu și a șutat la colțul scurt, dar portarul gazdelor a respins în corner. Gazdele au mai avut două faze periculoase, irosite însă prea ușor de nigerianul Passi. Mai întâi, atacantul gazdelor a pătruns în careu, dar a încercat prea multe driblinguri, a intrat în unghi și a fost deposedat. Pe finalul primei reprize Passi a primit o minge în adâncime și a încercat un lob de la 20 de metri lateral stânga, dar mingea a trecut jumătate de metru pe lângă bară și scorul la pauză a rămas egal.

Repriza a doua a fost lipsită de ocazii de gol, cei de la Făurei încercând să mențină rezultatul de egalitate. În minutul 53 Pătrașcu a executat o lovitură liberă de la circa 22 de metri ușor lateral dreapta, dar mingea a treut puțin peste poartă, deviată de zidul gazdelor. Lovitura de la colț a rămas însă fără rezultat.

În minutul 65 Vincene Toma a șutat din afara careului, dar din nou mingea s-a dus peste transversală. Ultima situație mai periculoasă a meciului a fost în minutul 82, când după un corner de pe dreapta executat de Pătrașcu, Bolozan a reluat cu capul puțin peste poarta apărată de Radu.

În acest meci CS Făurei a jucat în formula: Daniel Radu – Marius Mocanu, Giani Paraschiv, Sebastian Agache, Marian Grigore – Alexandru Dumitru, Marius Dulă, Alexandru Petrescu (min. 75 Ștefan Ciobanu), Mihai Ion, Beniamin Micu – Njopgang Passi.

După prima etapă a returului, CS Făurei se află pe locul 8, cu 21 de puncte, iar etapa viitoare va juca pe teren propriu cu CS Tunari.

Articolul precedentPoliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au instituit măsuri asigurătorii de peste 65 milioane de lei
Articolul următorApel pentru identificarea persoanelor care au circulat în același microbuz cu gălățeanul confirmat cu coronavirus