Sâmbătă după amiază, la Făurei, CS Făurei a fost învinsă de CSM Focșani, echipă aflată pe locul 2 în seria a II-a din Liga a 3-a. Focșănenii au câștigat cu 3-0 (2-0), acesta fiind primul meci în care echipa din Făurei nu a marcat în acest campionat. 

CSM Focșani a  deschis scorul în minutul 3 prin Claudiu Băciuț, iar în minutul 28 Robert Bratu a majorat diferența în favoarea oaspeților. În minutul 88 Marius Mocanu a fost eliminat pentru un henț în careu. Fundașul celor de la Făurei a intervenit prin alunecare și a lovit mingea cu mâna, iar arbitrul a dictat penalty. În minutul 90+3 Claudiu Băciuț care a stabilit rezultatul final al meciului.

Pentru CS Făurei au jucat: B. Toma – Niță, Drezaliu, D. Gîță, M. Mocanu – G. Chihaia (min. 79 Tănase), Fl. Bălan (min. 79 Boungou Laz), S. Moise (min. 62 C. Constantinescu), V. Ion – S. Nicoliță, Gherghișan (min. 62 Chiburtă).

După 6 etape CS Făurei a rămas pe locul 8, cu 4 puncte, golaveraj 10-15. În etapa următoare, sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 15.00, CS Făurei va juca în deplasare la Oțelul Galați. 

 

Sursa: Realitatea de Braila