Astăzi, de la ora 17.30, CS Făurei va primi vizita celor de la Dacia Unirea Brăila în etapa a 3-a a Cupei României-faza națională. Meiul este un derby al județului, dar și o întâlnire a unor jucători din echipa lui Bănel Nicoliță cu fosta echipă. 

CS Făurei a ajuns în faza a treia a Cupei României după ce le-a eliminat din competiţie pe CSM Rm. Sărat şi Viitorul Ianca, ambele partide fiind câştigate în deplasare de formaţia lui Bănel Nicoliţă. Dacia Unirea a intrat direct în această fază în Cupa României.

Partida va fi condusă la centru de Marius Chițu din Târgoviște, arbitru de Liga a 2-a. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Petruța Iugulescu, tot din Tâtgoviște, și ea arbitru din lotul de Liga a 2-a. La cealaltă tușă va fi constănțeanul Marian Carson, care sâmbătă a fost la linie la meciul dintre Viitorul Ianca și CS Tunari.

Ambele echipe au început sezonul Ligii a 3-a cu înfrângeri fără gol marcat. CS Făurei se va putea baza la meciul de astăzi și pe Bănel Nicoliță, care și-a ispășit cele două etape de suspendare după cartonașul roșu primit în meciul de Cupa României cu CSM Rm. Vâlcea.

Dacă după expirarea timpului regulamentar de joc scorul este egal, se dispută două reprize de prelungire, a câte 15 minute fiecare. Dacă egalitatea va persista câştigătoarea va fi stabilită în urma loviturilor de departajare de la 11 metri.

Articolul precedentCinefeel Brăila lansează Proiectul ”BRĂILA- UN FILM DE POVESTE!”
Articolul următorDeputatul PNL, Vasile Varga, marchează victoria: ”LEGEA AMNISTIEI, RESPINSĂ!”