CS Făurei și Sportul Chiscani au pierdut meciurile jucate în deplasare la Rapid și la Tunari
CS Făurei și Sportul Chiscani au pierdut meciurile jucate în deplasare la Rapid și la Tunari

Cele două echipe brăilene de Liga a 3-a au avut meciuri în deplasare, cu echipe din partea superioară a clasamentului. CS Făurei a avut o misiune imposibilă în Regie cu liderul seriei, Rapid București. Sportul Chiscani n-a ținut ritmul decât în prima repriză când au condus cu 1-0. CS Făurei, fără Bănel Nicoliță, a pierdut cu 10-1 în fața Rapidului, iar Sportul Chiscani a fost învinsă cu 3-1 de CS Tunari. 

Rapid București a dominat clar meciul cu CS Făurei și au deschis scorul în minutul 12. Drăghiceanu a preluat o minge la 30 de metri și a pătruns spre poarta oaspeților și de la 17 metri, poziție centrală, a șutat în stânga lui Stavrev.

În minutul 29 Sefer a executat un corner de pe partea stângă, la prima bară, iar Matulevicius a reluat cu capul din 5 metri, pe colțul scurt, 2-0. În minutul 37 Ionuț Voicu a pătruns în careu și i-a pasat în centru lui Cârstocea, care venit lansat din spate a șutat puternic în plasa porții lui Stavrev, 3-0. În minutul 44 Sefer a pătruns pe dreapta și a centrat în fața porții, portarul Stavrev a scăpat mingea din mână și Matulevicius, pe fază, a trimis în plasă din 4 metri, 4-0. În minutul 45+1 Iliescu a trimis o pasă lungă la marginea careului, pentru Stelică Nicoliță, mingea l-a lovit în spate pe Iacob și a ajuns la Andrei Pușcașu care, de la 15 metri, fără preluare, a șutat în vinclu, 4-1.

După pauză CS Făurei a fost KO. După doar 44 de secunde din repriza a doua Rapid a majorat scorul la 5-1. Jorza a primit o minge la 30 de metri a făcut doi pași și a șutat direct în vinclu. În minutul 53, după un corner de pe stânga, mingea a ajuns la Matulevicius la 6 metri de poartă, acesta a șutat în Cloșcă și mingea a ricoșat la Jorza, iar acesta de la 4 metri a șutat sub transversală, 6-1.

În minutul 57 Matulevicius a combinat la marginea careului Jorza, a pătruns în careu în partea dreaptă și a centrat pe colțul lung de unde Hlistei a preluat și a șutat din 8 metri în stânga lui Stavrev, 7-1. Goge i-a pasat lung lui Sefer care avansează vreo 10 metri și șutează de la circa 28 de metri direct în vinclul porții apărate de Aurel Nicoliță, 8-1 în minutul 77.

În minutul 81 Jorza a pătruns în careul celor de la Făurei și Goge venit din spate a șutat din colțul careului de 6 metri, fără nici o speranță pentru Aurel Nicoliță, 9-1.

Nici n-au repus bine mingea de la centru că cei de la Rapid au recuperat, Goge a pătruns pe dreapta și a centrat în centrul careului lui Robinho, care a pivotat lângă Cloșcă și a șutat în stânga lui Aurel Nicoliță, 10-1.

CS Făurei:Stavrev (min. 60 A. Nicoliță) – M. Mocanu, Drezaliu, G. Bârsănel (min. 43 G. Cloșcă), Agache – Băicoianu, Percă – Iliescu, A. Puşcaşu, F. Roată (min. 73 Dragomir) – S. Nicoliţă.

Sportul Chiscani a deschis scorul în minutul 28 al meciului cu CS Tunari. Moldoveanu a centrat din corner, iar Alin Radu a trimis mingea cu capul în plasa porții lui Petrișor, 0-1.

În minutul 48 Mihai Ion a restabilit egalitatea după o gafă în lanț a apărătorilor echipei din Chiscani. În minutul 69 George Ivan a marcat pentru 2-1 și tot el a stabilit scorul final în minutul 80.

Sportul Chiscani: Popescu – M. Pascu, Preda, Boga, S. Sima (min. 60 Enache) – Chihaia (min. 86 Gavrilă), Honea – M. Iordache (min. 50 V. Mihai), E. Moldoveanu, A. Radu – Munteanu (min. 50 Negru).

După 21 de etape CS Făurei se află pe locul 9, cu 22 de puncte, golaveraj 21-43. Sportul Chiscani a coborât pe loc retrogradabil, fiind pe locul 13 cu 19 puncte și golaveraj 36-38.

În etapa următoare Sportul Chiscani va juca marți, 9 aprilie, de la ora 17.00, acasă cu Unirea Slobozia. CS Făurei va juca miercuri după amiază, de la ora 17.00, pe terenul din Făurei, cu CS Tunari.

 

Articolul precedentDSV Brăila dezminte că animalele din Grădina Zoo de la Brăila nu sunt îngrijite cum trebuie
Articolul următorScandalul caschetelor la Poliția Ianca