CF Făurei a fost la un pas de o înfrângere pe teren propriu în meciul tur al barajului de menținere/promovare în Liga a 3-a. Echipa din Făurei, lipsită și în acest meci de aportul fraților Nicoliță, a obținut doar o remiză, scor 2-2, cu CSM Fetești, campioana Ligii a 4-a din județul Ialomița. Echipa din Fetești a condus din minutul 9 până în minutul 88  și a avut 2-0 la pauză. Echipa pregătită de Alexandru Balaban a început să controleze meciul abia în repriza a doua, când și-a creat mai multe situații de poartă, dar au marcat doar de două ori și vor avea nevoie de o victorie la Fetești pentru a juca și anul viitor în Liga a 3-a. E drept că și cu un rezultat de egalitate, cu cel puțin trei goluri marcate, ar putea să le aducă menținerea în al treilea eșalon fotbalistic.

CSM Fetești a deschis scorul în minutul 9, după o minge aruncată la bătaie în careul celor de la Făurei. Portarul Goicea a respins șutul lui Marian Tudor, acesta a urmărit și a șutat din nou din lateral dreapta, 0-1. În minutul 19 Făureiul a ratat două ocazii de a egala. Mai întâi portarul oaspeților a scos de sub transversală în corner. În urma loviturii de la colț, Boungou Laz a reluat din 6 metri puțin pe lângă poartă. În minutul 23 atacantul Făureiului a ratat o nouă ocazie, tot în urma unui corner.

În minutul 44, la un corner de pe partea stângă a atacului oaspeților, minge a traversat careul, s-a recentrat în fața porții și Nicolae Marin a trimis în poartă, 0-2, stabilind s.corul primei reprize.

În minutul 52 la un corner bătut de Pungă de pe stânga, Moise a reluat cu capul, dar portarul oaspeților a reținut. În minutul 61 Mocanu a șutat din interiorul careului, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 64 șutul lui Moise a fost respins în corner de portarul oaspeților. În urma cornerului, Moise a trimis spre poartă din 7 metri, dar din nou portarul a respins în corner.

În minutul 72 Marius Mocanu a fost faultat în careu și arbitrul a dictat penalty. Silviu Moise a executat în dreapta portarului și a redus din handicap, 1-2.

În minutul 85, după un corner de pe dreapta, bătut la bara a doua, Marius Mocanu a fost găsit liber și acesta a șutat pe colțul lung, bară-gol.

În minutul 88 CS Făurei au fost aproape de golul victoriei. La un corner bătut de pe stânga de Pușcașu, Drezaliu a reluat cu capul din 7 metri, dar mingea a lovit bara și a ieșit în aut de poartă, astfel că meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-2).

CS Făurei are nevoie de o victorie sau un egal cu cel puțin 3 goluri marcate în meciul retur de la Fetești, care se va juca duminica viitoare, de la ora 17.30.

CS Făurei. Goicea – Comșa, Drezaliu, Bârsănel, Mocanu – Roată (min. 53 Ad. Duncă), Petrescu, Pungă, Petrescu, Pușcașu – Moise (min. 83 Ghenciu).

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Braila