Polițiștii brăileni l-au depistat în trafic pe un brăilean în timp ce conducea o autoutilitară neînmatriculată.

În seara zilei de joi, 17 octombrie 2019, la ora 18:40, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Făurei l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Dudești, în timp ce conducea un vehicul pe raza localității Tătaru.

Polițiștii au observat faptul că acesta avea montate pe mașină, în locul plăcuțelor de înmatriculate, coli de hârtie, având înscrise pe acestea numărul vehiculului.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoutilitarei în cauză i-au fost reținute, în ziua de 02 octombrie, certificatul de înmatriculare, împreună cu plăcuțele de înmatriculare.

Totodată, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,21 mg/l, fiind sancționat contravențional cu amendă.

Ca măsură complementară, șoferului autoutilitarei i-a fost reținut și permisul de conducere.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Articolul precedentPână pe 15 noiembrie se fac înscrieri pentru admiterea în școlile de agenți de poliție
Articolul următorPeste 200 de persoane interesate de un loc de muncă la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți