Cu poliția nu-i de glumă

Cu poliția nu-i de glumă
Cu poliția nu-i de glumă

În ultima zi din luna ianuarie, poliţiştii brăileni au desfășurat acțiuni pe raza judeţului sprijiniţi de jandarmi. Aceștia au acţionat pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

Totodată, polițiștii și jandarmii au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au fost controlate mai multe societăţi comerciale și au fost legitimate 62 de persoane, fiind oprite în trafic şi controlate 32 de autovehicule, iar 22 dintre şoferii acestora au fost testaţi cu aparatul etilotest.

Joi dimineață, în intervalul orar 09:00-12:00, poliţiştii au acţionat și în zona şcolilor de pe raza municipiului Brăila pentru prevenirea şi combaterea infracțiunilor stradale și a menținerii unui climat de siguranță civică, fiind distribuite 450 de flyere în acest sens.

Cu această ocazie, au fost verificate 38 de unităţi de învăţământ, purtându-se discuţii cu factorii de conducere. Totodată aufost controlate 37 de societăți comerciale din apropierea unităților de învățământ și 36 de paznici ai școlilor.

Au fost identificați 11 elevi care absentau nejustificat de la cursuri și consiliaţi cu privire la modul de comportare.

Totodată, cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 38 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 31 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 6 la Legea 333/2003 rivind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor,, şi una la un alt act normativ.

De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării un permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.